Stal Barghorn
Enjoy SV: We hebben Joy, zoals ze genoemd wordt, aangehouden, als ze 3/4 jaar is gaan we beslissen of ze voor de fokkerij wordt ingezet of als sportpaard verkocht gaat worden.

Joy is in 2012 rontgenologisch goedgekeurd en heeft het PROK predicaat.
In april 2013 gaat Joy deelnemen aan de EPTM test in Sleen.

Deze test is door Joy met een monsterscore van 90.5 pnt afgesloten, Horses.nl schreef het volgende:
Dit was een uitzonderlijk goede test”, aldus jurylid Sjef van Rijswijk. “Vooral de dressuurpaarden zijn in Sleen nog nooit zo goed geweest.”
De monsterscore van Enjoy SV bewijst dit: “Het is een bijzonder mooi bloedpaard. Ze heeft expressie, uitstraling en allure, echt geweldig. Ze geeft een apart mooi beeld, zo gedragen, zo’n goed achterbeen en ze is zeer leergierig.” De merrie werd met 85 punten voor exterieur ster, in de test kreeg ze een 9,5 voor de draf en de houding & balans.

Hieronder een filmpje gemaakt tijdens de presentatie in week 5 van de EPTM test.
                         
CK Midden Beemster:Enjoy SV Kampioen 4-7 jarige stermerries en reserve kampioen bij de dressuurpaarden.
Tevens werd zij met Marije Tromp 2de in de voorronde van de Pavocup voor 4 jarigen  met 82 pnt en is uitgenodigd voor de halve finale in Ermelo.
ENJOY SV 2014
* foto's 2014: Antoinette Jonkman
We zijn supertrots op deze prachtige merrie en haar amazone!!
Enjoy wordt inmiddels door Marije met succes uitgebracht in het Z1, ze hebben zich, met geweldige resultaten op de kring en regio kampioenschappen, geselecteerd voor de NK dressuur in Ermelo.
Ze begonnen de proef heel sterk maar door spanning slopen er een paar foutjes in waardoor de score op 62,94 %  uitkwam . Al met al goed voor een 14de plaats.
Augustus 2016 Nationale Merriekeuring:

Enjoy SV heeft haaar keurings loopbaan op het hoogste niveau afgesloten namelijk met het kampioenschap bij de 4-7 jarige keur en elite merries!!!!

De jury was unaniem in hun beslissing:De kampioene Enjoy SV elite EPTM-dres sport-dres (Spielberg uit Senna ster prok pref v.Ferro) is een zeer complete merrie. Eerder scoorde ze al 85 punten voor haar exterieur, ze is met een score van 90.5 punten recordhouder in de merrietest en ze gooit hoge ogen in het Z2 met Marije Tromp. De merrie van fokkers Simon en Marja Spaans uit Barsingerhorn overtuigde ook in de keuringsbaan rondom. “Enjoy SV is een hele scherpe merrie met een zeer aansprekend front. Ze heeft geen tempo nodig in beweging en zet elke pas met veel balans, lichaamsgebruik en gemak. Tel daar nog eens haar extreem goede merrietest bij op en we hebben hier een geweldige NMK-kampioene”, lichtte Marian Dorresteijn toe.

We zijn enorm trots op deze TOP merrie!

KWPN & Welsh A
2018: In de tussenliggende tijd heeft Marije rustig doorgetraind met oa als resultaat Regiokampioen ZZL indoor dressuur in februari 2018 Na deelname aan de NK waar ze voldoende scoorde maar werd te heet in het galopgedeelte voor hogere punten.
Daarna heeft Marije haar PSG gestart in Wormerveer met winst!
Door de zwangerschap van Marije hebben we voor 2019  de plannen met Enjoy bijgesteld, ze mag zelf een veulen op de wereld zetten van Just Wimphof!